Over Martin JR Peters

Martin Peters ontwerper vormgever rodenIk ben Martin JR Peters en ben in 2005 begonnen als zelfstandig ondernemer. Na een aantal jaren een reclame-advies- en ontwerpbureau voor het MKB te hebben gerund, werd me duidelijk dat ik moest nichen op een bepaalde doelgroep. Tijdens deze periode leerde ik veel over marketing en hoe een doelgroep goed te kunnen benaderen. De zorgsector sprak me aan omdat daar veelal mensen in werkzaam zijn die liever behandelen dan ‘reclame’ maken voor zichzelf of hun bedrijf.

In basis ben ik grafisch ontwerper en kan de vertaalslag maken van wens van de klant en behoefte van haar klanten naar moderne en eigentijdse vormgeving. Daarnaast help ik met het kiezen en bedenken van een concept voor een behandelaar; bijvoorbeeld van algemeen fysiotherapeut tot kniespecialist. Hij doet wat hij leuk(er) vindt, spreekt een selecte doelgroep aan. Hij wordt inmiddels gezien als expert en heeft cliƫnten uit een groter gebied dan voorheen.

Bekijk mijn portfolio eens, je zult zien dat ik diverse stijlen kan maken. Zeker een stijl die bij jou past en jouw imago versterkt!

Wil je meer van mij of mijn werkwijze weten, bel 06 – 2277 4741 voor een vrijblijvend gesprek. Mailen kan natuurlijk ook!