Logo’s en websites voor therapeuten en coaches

Creatief-Leven

Creatief-Leven is een praktijk voor coaching in het bedrijfsleven. Door het logo als een bloemknop (groei) met daarin een 'levenspad' te verwerken ontstond een frisse huisstijl, doorgevoerd in de website, die ik ook ontwikkeld heb.

VK Coaching

Een frisse kijk op de zaken hebben en vanuit die gedachte coachen, dat is wat VK Coaching doet. Door zonnebloem-geel te gebruiken werd de huisstijl vrolijk doch zakelijk en helemaal Vrouwkje. De site heb ik ook gemaakt.

logo ontwerp tip tandartsen praktijk
TIP tandartsen

Voor een tandartsenpraktijk in Groningen, genaamd 'TIP tandartsen' ontwierp ik een fantastische en opvallende huisstijl. De letters TIP zijn verwerkt in een gestileerd hoofd, met de mond open.

logo website laten ontwerpen
Psychologenpraktijk Stad Groningen

Voor Psychologenpraktijk Stad Groningen ontwikkelde ik een opvallende huisstijl. De Martinitoren ligt op de sofa, wordt 'ontleed' en kan men 'doorheen' kijken, eigenlijk net als de werkzaamheden van de psycholoog.

OFT Groningen

Orofaciale Fysio Therapie Groningen is een nieuwe praktijk in Groningen. Peter van Houdt is voor zichzelf begonnen en zocht een frisse, unieke uitstraling. Awareness moest worden gecommuniceerd. Logo en website zijn door mij gemaakt.

logo website laten ontwerpen
Centrum voor Knieklachten

Fysiotherapeut Peter van den Belt wilde meer sporters gaan behandelen omdat daar zijn passie ligt. Samen bedachten we de naam en ik ontwierp de huisstijl, website en alle andere communicatie. Het logo bestaat uit 'CKK' en een doorsnede van een knie.

logo website laten ontwerpen
Kinderopvang Hamertje-Tik

Eveneens een compleet nieuwe huisstijl. Ik vind dat een vogelhuisje een mooi synoniem voor kinderopvang met iets extra's is. Het verzorgende van moedervogel, en het 'uit de wind' blijven en gezellig met z'n allen binnen. Later als de kinderen groter zijn 'vliegen' ze uit.

logo website laten ontwerpen
Senturra Bewindvoering

Voor Senturra maakte ik ook een nieuwe huisstijl. De directeur heet 'Slot' en daarom was de oude huisstijl in de stijl van kastelen en middeleeuwen. Door een 3D kanteel te maken met daarin een schild, werd het imago versterkt en de identiteit duidelijk; stevig en beschermend.

Binnenkort meer...