Eenvoudig bij te houden websites

De websites die ik bouw, zijn allen uitgerust met het WordPress cms. Hierdoor kun je zelf op elk moment de inhoud wijzigen, verwijderen of iets toevoegen. Zowel tekst en pagina's als afbeeldingen. Door mijn achtergrond als ontwerper zorg ik dat jouw website er goed en modern uitziet, zonder de boodschap te verliezen. Met mijn marketing ervaring voeg ik elementen toe, die bezoekers omzetten naar cliƫnten.

Daarnaast voeg ik mijn technische kennis van het bouwen van de site en alle randverschijnselen als hosting, social media, vindbaarheid en email toe, zodat een totaalpakket ontstaat. De sites die ik bouw zijn 'responsive' wat betekent dat de lettergrootte zich aanpast aan het apparaat waarop je site bekeken wordt. Zodat er geen onleesbaar kleine lettertjes te zien zijn op een telefoon bijvoorbeeld. Uiteraard ontwerp ik ook huisstijlen, waardoor ik je compleet kan voorzien van alle communicatie-middelen die je nodig hebt.

Mijn doel is om samen met jou een website te bouwen die

  • er goed uitziet
  • jouw identiteit verbeeldt
  • goed vindbaar is
  • technisch voldoet aan de huidige eisen
nieuwe website nieuw logo